Vali Kizilkaya Her Firsatta Elbistan Halki Ile Bir Araya Geliyor

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kizilkaya koordinatör vali olarak görevlendirildigi Elbistan’da her firsatta vatandaslar ile bulusuyor.

Vali Kizilkaya Her Firsatta Elbistan Halki Ile Bir Araya Geliyor
Vali Kizilkaya, Içisleri Bakani Süleyman Soylu tarafindan koordinatör vali olarak görevlendirildigi Kahramanmaras’in Elbistan ilçesinde buldugu her firsatta vatandaslar ile bir araya geliyor. Ilk olarak ziyaretine çarsi esnafi ile baslayan Vali Kizilkaya Elbistan halinde üreticiler ve toptancilar ile bir araya geldi. Elbistan Kardes Sehir Geçici Yasam Merkezinde yaptigi ziyaretle günü tamamlayan Vali Kizilkaya iftarini da ilçe halki ile yapti.

Vali Kizilkaya ziyaretleri ardindan yaptigi açiklamada, “Üreticilerin ürünlerini degerlendirdigi, toptancilarin ürün tedarik ettigi Elbistan’in önemli ticaret noktalarindan olan sebze ve meyve halinde kardeslerimizin sorunlarini dinledik. Tevekkül sahibi, güçlü insanlarin yasadigi kadim Elbistan için umut her zaman var. Sehrimizi ayaga kaldirmak için tüm kurumlarimizla birlikte çok çalisacagiz. Elbistan’in sokaklarinda nese tekrar hakim olacak. Elbistan için ayaga kalkma vakti” dedi.

Kaynak: İHA