Bahçesaray'dan Malatya'ya Patik Ve Çorap

Van’in Bahçesaray ilçesindeki kadinlarin ilmek ilmek dokuduklari el yapimi patik ve çoraplar, Van Valiligi koordinasyonundaki Beydagi konteyner kentteki kadinlara ulastirildi.

Bahçesaray'dan Malatya'ya Patik Ve Çorap
Kahramanmaras merkezli depremlerin ilk anindan itibaren büyük bir duyarlilik gösteren Vanlilar, depremden etkilenenler için her alanda seferber oldu. Depremlerin üzerinden bir ay geçmesine ragmen deprem bölgesi Malatya’da araliksiz bir sekilde çalisan ekipler, her alanda afetzedelerin yaninda durmaya devam ediyor. Bu çerçevede 8 Mart Dünya Kadinlar Günü nedeniyle Van Büyüksehir Belediyesi Kadin Aile Hizmetleri Dairesi Baskanligi öncülügünde depremden etkilenen Malatyali kadinlara el yapimi patik ve çorap hediye edildi.

Kentin en uzak içlerinden biri olan Bahçesaray’da kadinlarin büyük bir emekle ördükleri patik ve çoraplar, Van Valiligi koordinasyonunda kurulan Beydagi konteyner kentteki kadinlara ulastirildi.

Konteynerleri tek tek dolasan Vanli kadinlar, depremden etkilenen kadinlarin gününü kutlayarak hediyelerini teslim etti.

Van ekiplerinin çalismalarindan memnun olduklarini belirten konteyner kentteki kadinlar, duyarliliklarindan dolayi Vanli kadinlara tesekkür etti.
Kaynak: İHA