Kayseri Büyüksehir'den Deprem Bölgesine Çamasir Yikama Merkezi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç’in depremzede vatandaslarin sagligi ve hijyeni için her türlü destegi gerçeklestirirken, deprem bölgesine Çamasir Yikama Merkezi kurdu.

Kayseri Büyüksehir'den Deprem Bölgesine Çamasir Yikama Merkezi


Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in talimatlariyla, Kahramanmaras merkezli depremler sonrasi, depremden etkilenen vatandaslarin refahi, hijyeni ve temizligi için özel önem veriyor. Deprem felaketinin yasandigi Kahramanmaras için ilk andan itibaren yardima ve destege kosan Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç yönetimindeki Kayseri Büyüksehir Belediyesi, depremin yaralarini sarmaya devam ederken, kisa süre içerisinde hayata geçirdigi konteyner kentte simdi de Çamasir Yikama Merkezi’ni kurdu. Konteyner kentte ikamet eden depremzede vatandaslarin çamasir yikama ihtiyaçlarini karsilamak için ile temizlik maddelerinin yer aldigi çamasir makinesi ve kurutma makinelerini bölgeye sevk edip, kentte Çamasir Yikama Merkezi’ni hizmete sundu.

Çamasirlarini yikayip, kurutan depremzede vatandaslar da anlamli destek için Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç ve ekibine tesekkürlerini ilettiler.
Kaynak: İHA