Lapseki Belediyesi Deprem Bölgesinde Iftarlara Devam Ediyor

Çanakkale’nin Lapseki ilçe Belediyesi, 11 ili etkileyen yikici depremlerde en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaras ve Hatay’da 5 gün boyunca 3 bin depremzedeye verecegi iftar yemekleri basladi. Lapseki Belediyesi dün Kahramanmaras’ta Necip Fazil Kisakürek Kültür Merkezi’nde, bugün ise Dulkadiroglu ilçesinde depremzedelere iftar verdi.

Lapseki Belediyesi Deprem Bölgesinde Iftarlara Devam Ediyor
6 Subat’ta tarihinde Kahramanmarasli merkezli 11 ili etkileyen asrin felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardindan Lapseki Belediyesince depremlerde en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaras ve Hatay’da depremzedelere 5 gün boyunca verilecek iftar yemekleri basladi.

Dün Kahramanmaras’ta Necip Fazil Kisakürek Kültür Merkezi’nde depremzedelere iftar yemegi verildi.

Bugün ise Kahramanmaras’in Dulkadiroglu ilçesinde depremzedelere iftar verildi.

Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, “Lapseki Belediyesi’nin asevi olarak Kahramanmaras Dulkadiroglu ilçesinde 3000 kisiye iftar yemegi veriyoruz. Yarin aksam yine Kahramanmaras 12 Subat ilçesinde yine 3000 kisiye iftar yemegi verecegiz. Ardindan Hatay’da olacagiz. Buradan sunu söylemek istiyorum. Deprem bölgesinde iftarlarimiza katki saglayan tüm Lapseki halkina, bize destek olan herkese ve tüm hayirseverlere özellikle tesekkür etmek istiyorum. Bizler buraya Lapseki halki adina geldik ve burada yaptigimiz islerin hepsini ilçe halki adina yapiyoruz. Bir hafta deprem bölgesindeyiz, gerçekten acilar çok büyük onu gördük. Buradaki acilari en azindan bir nebze dahi olsa Lapseki halki adina paylasmak istedik. Lapseki Belediyesi olarak buradaki vatandaslarimizin acilarini paylasmak istedik. Ben buradan tüm vatandaslarimizin mübarek Ramazan ayini kutluyorum. Rabbim bir daha ülkemize bu tür acilar yasatmasin” dedi.

Kaynak: İHA