Bozüyük'te Orman Haftasi Kutlandi

Bozüyük’te 21-26 Mart Orman Haftasi nedeniyle Bozüyük Orman Isletme Müdürlügü ve Saffet Seker Ilkokulu isbirligi ile “Orman Haftasi” kutlama programi düzenlendi.

Bozüyük'te Orman Haftasi Kutlandi
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen program saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile basladi.

Programin açilis konusmasini yapan Saffet Seker Ilkokulu Müdürü Ali Aygül günün anlam ve önemini belirten bir konusma yaparak programi Orman Isletme Müdürlügü ile birlikte düzenlediklerini belirtti.

Ardindan söz alan Orman Isletme Müdürü Rabia Tuncer, ormanlarin önemini anlatti.

Programda daha sonra ögrenciler tarafindan günün anlam ve önemini belirten siirler okunarak tiyatro gösterisi sahnelendi. Yine ögrenciler tarafindan atik malzemelerden hazirlanan ve birbirinden güzel kiyafetlerden olusan Geri Dönüsüm Defilesi ilgi ile izlenirken minik ögrenciler Çevre Andi’ni okudular. Programin sonunda ise protokol üyeleri tarafindan ilçe genelinde düzenlenen yarismalarda dereceye giren ögrencilere hediye ve ödülleri takdim edildi. Belediye Baskan Yardimcisi Mahmut Findik, ögrencileri tebrik ederek basarilarinin devamini diledi.

Orman Haftasi Kutlama Programina Bozüyük Kaymakami Adem Öztürk, Garnizon Komutan Vekili, Mühimmat Üstegmen Bugrahan Köse, Belediye Baskan Yardimcisi Mahmut Findik, Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir, Bozüyük Orman Isletme Müdürü Rabia Tuncer, Milli Egitim Müdürü Mahmut Demir, ögretmenler, ögrenciler ve ögrencilerin aileleri katildi.

Kaynak: İHA