Sisli'de Husumetli Oldugu Akrabasinin Evine Pencereden Ates Etti Açiklamasi 1 Yarali

Sisli’de bir süpheli aralarinda husumet bulunan akrabasinin evine kavgaya geldi. Evin kapisini zorlayan süpheli açamayinca sokak üzerinde bagirmaya basladi. Daha sonra evin penceresine çikan akrabasiyla tartisan süpheli yaninda getirdigi silahla pencereden içeriye ates etti. Kursun evin içinde bulunan Özkan E.’nin omzuna isabet etti. Kanlar içinde yere yigilan Özkan E. Saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirilirken polis ekipleri olayla ilgili sorusturma baslatti.

Sisli'de Husumetli Oldugu Akrabasinin Evine Pencereden Ates Etti Açiklamasi 1 Yarali


Olay, Pasa Mahallesi saat 22.00 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, akrabasiyla arasinda husumet bulunan ve henüz ismi ögrenilemeyen bir kisi akrabasinin evinin bulundugu sokaga geldi. Bir süre sokak üzerinde bagiran süpheli daha sonra evin içine girmek için kapiyi açmaya çalisti. Kapiyi açamayan süpheli tekrar sokak üzerinde bagirmaya devam etti. Bu bagirmalara dayanamayan akrabasi evin penceresine çikarak akrabasiyla tartismaya basladi.



Evin camindan içeriye ates etti

Süpheli yaninda getirdigi silahi ile giris katta bulunan evin penceresinden içeriye rastgele ates etti. Kursun, bu esnada evin içinde bulunan Özkan E.’nin omzuna geldi. Özkan E. Kanlar içinde yere yigilirken süpheli akraba kaçarak olay yerinden uzaklasti.

Komsularin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekipleri kanlar içinde yere yigilan Özkan E.’ Ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptiktan sonra tedavi altina alinmak üzere hastaneye kaldirdi. Polis ekipleri ise olay yerini emniyet seridi ile kapatarak güvenlik önlemi alirken bir yandan da kaçan süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA