Baskan Aras Yol Çalismalarini Inceledi

Deprem bölgesindeki çalismalari koordine etmek için araliklarla Hatay ve Malatya’ya giden Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras kentteki çalismalari da yakindan takip ediyor. Turgutreis, Islamhaneleri, Dereköy ve Gümüslük Mahallelerinde saha ziyaretlerinde bulunan Baskan Aras, çalismalar hakkinda vatandaslari bilgilendirdi.

Baskan Aras Yol Çalismalarini Inceledi


Baskan Aras, altyapi ve üst yapi çalismalarinin devam ettigi bölgelerde baskan yardimcilari, mahalle muhtarlari, ilgili birim müdürleri ve ilgili firma yetkilileriyle birlikte incelemelerde bulunarak bilgiler aldi.

Turgutreis Mahallesinde meydan ve is merkezi projesi alaninda incelemelerde bulunarak saha ziyaretine baslayan Baskan Aras daha sonra Islamhaneleri Mahallesi Muhtari Mustafa Can ile birlikte altyapi çalismalarinin tamamlandigi sokaklarda sürdürülen üst yapi çalismalarini inceleyerek vatandaslardan gelen talep ve önerileri dinledi.

Dereköy Mahallesi’nde Muhtar Cemal Akhan ile birlikte, mahalle sakinlerinin taleplerini ve önerileri dinleyerek yerinde inceleme yapan Baskan Aras, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Halk Egitim Merkezi ile Dereköy Muhtarligi is birliginde faaliyet gösteren salonu ziyaret etti. Baskan Aras, mahalle halkina çesitli kurslarin verildigi salonda kursiyerlerle sohbet ederek yapilan çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Buradan Gümüslük Mahallesi’ne geçen Baskan Aras, Muhtar Zeki Pay ile birlikte incelemelerde bulundu. Gümüslük sahilinde geçtigimiz hafta etkili olan firtinada is yerleri zarar gören esnaflari ziyaret ederek geçmis olsun dileklerini ileten Baskan Aras, Gümüslük Kafe’de vatandaslarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Baskan Aras saha ziyareti boyunca esnaf ve vatandaslarin talep ve önerilerini birebir dinlerken, bazi vatandaslar deprem bölgesinde yürütülen çalismalardan dolayi Baskan Aras’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA