Gazi Emet Ilkokulu'nda Sifir Atik Kütüphanesi Ve Matematik Koridoru Açildi

Kütahya’nin Emet ilçesi Gazi Emet Ilkokulu’nda sifir atik kütüphanesi ve matematik koridorunun açilisi gerçeklestirildi.

Gazi Emet Ilkokulu'nda Sifir Atik Kütüphanesi Ve Matematik Koridoru Açildi
Gazi Emet Ilkokulu’nda geri dönüsüm kültürünü yayginlastirmak amaciyla, “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” ve “Sifir Atik” projeleri birlestirilerek sifir atik kütüphanesi ve matematik koridoru açilisi yapildi.

Açilis programina Kaymakam Hasan Çiçek, Belediye Baskani Hüseyin Dogan, Milli Egitim Müdürü Bilal Sen, Okul Müdürleri, okul idarecileri, ögretmen ve ögrenciler katildi.

Açilis programindan önce Kaymakam Hasan Çiçek ve Belediye Baskani Hüseyin Dogan beraberindeki idareciler ile birlikte siniflari ziyaret ederek kitap okuma etkinligine katildilar. Okuma programindan sonra sifir atik kütüphanesi ve matematik koridoru açilis kurdelesini Kaymakam Hasan Çiçek, Belediye Baskani Hüseyin Dogan ve okul idarecileri birlikte kestiler.

Sifir atik kütüphanesinin tasarruf konusunda önemli bir proje çalismasi oldugunu ifade eden Kaymakam Hasan Çiçek, “Sifir atik kütüphanemizin açilisinda emegi geçen okul idaresi, ögretmen ve ögrencilerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Açilis programindan sonra sifir atik kütüphanesi ve matematik koridoru hakkinda okul idarecilerinden bilgi alan Kaymakam Çiçek, tamamen sifir atiklarla yapilmis kütüphane ürünlerini inceledi ve okul idarecileri ve ögrencilerden bilgiler aldi.
Kaynak: İHA