Burdur'da 2 Gündür Kayip Olarak Aranan Sahis Trafik Kazasinda Hayatini Kaybetti

Burdur’da 2 gündür kayip olarak aranan Ramazan Türkel, Burdur’un Bucak ilçesinde yasanan trafik kazasinda hayatini kaybetti.

Burdur'da 2 Gündür Kayip Olarak Aranan Sahis Trafik Kazasinda Hayatini Kaybetti


Kaza, 16 Mart Persembe günü saat 21.00 sularinda Burdur’un Bucak ilçesi, Çamlik Sahil Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre kaza, Isparta’dan Antalya istikametine gitmekte olan ve henüz plakasi bilinmeyen bir aracin Ramazan Türkel’e (58) çarpmasi sonucunda meydana geldi. Kaza sonrasinda 112 Acil Çagri Merkezine yapilan ihbar üzerine bölgeye jandarma ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekipleri tarafindan olay yerinde yapilan ilk inceleme sonrasinda Türkel’in hayatini kaybettigi belirlendi.

Olay yerinde inceleme yapan Bucak Ilçe Jandarma timleri, titizlikle yürüttügü çalisma sonrasinda ilk incelemede kimligi belirlenemeyen vatandasin kayip olarak aranan Ramazan Türkel oldugunu tespit etti.

Burdur’da kayip olarak araniyordu

Burdur’un Çavdir ilçesine bagli Bayir Mahallesi’nde ikamet eden Ramazan Türkel, tedavi amaçli Burdur Devlet Hastanesine gitmek için evinden ayrildi. Dün saat 14.30 sularinda hastane binasindan ayrilan Türkel’den bir daha haber alinamadi. Türkel’in kaybolmasinin ardindan yakinlari tarafindan emniyet birimlerine bilgi verilirken, ekipler her yerde arama çalismasi baslatmisti.

Trafik kazasinda hayatini kaybeden Ramazan Türkel’in cenazesi önce Bucak Devlet Hastanesine kaldirildi. Burada savcinin incelemesinin ardindan cenaze otopsi yapilmak üzere Antalya Adli Tip Kurumu Morguna gönderildi. Ramazan Türkel’e çarpan araç sürücüsü ise gözaltina alindi.
Kaynak: İHA