7,6 Büyüklügündeki Ikinci Depremin Yeni Görüntüleri Ortaya Çikti

Malatya’da Kahramanmaras merkezli 7,6 büyüklügündeki depreme ait yeni görüntüler ortaya çikti. O anlarda bir markette yasanan korku ve panik anbean kameralara yansidi.

7,6 Büyüklügündeki Ikinci Depremin Yeni Görüntüleri Ortaya Çikti
Malatya’da 6 Subat günü 13.24’te meydana gelen Kahramanmaras merkezli 7.6 büyüklügündeki ikinci depremin yeni görüntüleri ortaya çikti.

6 Subat’ta Kahramanmaras merkezli 04.17 ile 13.24’te meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklügündeki depremler 11 ilde büyük yikima ve binlerce can kaybina neden oldu. Depremin yaralarinin sarilmasi için sahada çalismalar sürerken, yeni görüntüler de ortaya çikmaya devam ediyor.

Yesilyurt ilçesi Çilesiz Mahallesi’nde hizmet veren bir marketin farkli noktalardaki güvenlik kameralarina yansiyan ve yeni ortaya çikan görüntüler yasanan felaketi bir kez daha gözler önüne serdi. Görüntülerde market çalisanlari ile müsterilerin büyük korku ve panikle kaçistiklari görülürken, depreme markette yakalanan çalisanlandan 47 yasindaki Sükrü Dagasan, binanin üzerilerine yikilmasindan korktuklarini ifade ederek hala deprem korkusu ile yasadiklarini söyledi.

Kaynak: İHA