Dulkadiroglu Ilçesinde 4 Noktada Konteyner Çarsi Hazirlandi

Kahramanmaras’in merkez Dulkadiroglu ilçesinde 4 farkli noktada konteyner çarsilar olusturuldu.

Dulkadiroglu Ilçesinde 4 Noktada Konteyner Çarsi Hazirlandi
Atatürk meydani, Egemenlik mahallesi, Beyazitli mahallesi ve Ballica mahallesinde belirlenen yerlere konteynerlerin montaji tamamlandi. Is yerleri zarar gören ve yikilan esnafin ticaretini sürdürmesi ve vatandasa hizmet etmesi adina yapilan çalismalar ile ilgili degerlendirmelerde bulunan Dulkadiroglu Belediye Baskani Necati Okay, hayati normallestirme adina birçok çalisma yapildiginin altini çizdi.

Konteyner çarsilarin olusturuldugunu ifade eden Baskan Okay, “Bu büyük felaketin yaralarini sarma adina bir çok çalisma yapiyoruz. Bu çalismalardan bir tanesi de çok büyük magduriyet yasayan esnafimiz oldu. Is yerleri zarar görmeyen esnaflarimizin büyük bir bölümü çalismaya basladi.

Is yerleri zarar gören esnafimiz için de konteyner çarsilar olusturuldu. Ilçemiz sinirlari içerisinde suanda dört farkli bölgede bu çarsilar olusturuldu. Talepler ile yeni alanlarda olusturulacak. Burada hedefimiz esnafimizin ticari hayatini sürdürmesi ve hayatin normallesmesidir. Bu noktada çalismalarin sürdügünün altini çizmek istiyorum. Insallah bu büyük felaketin yaralarini hep birlikte saracagiz” dedi.

Kaynak: İHA