Baskan Ahmet Nur Çebi, Depremzedelerle Bir Araya Geldi

Besiktas Baskani Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazli kulübün Antakya Atatürk Parki’nda kurdugu çadir kente gerçeklestirdigi ziyarette depremzede vatandaslarla bir araya geldi ve yürütülen yardim faaliyetleri ile ilgili olarak gönüllülerden bilgi aldi.

Baskan Ahmet Nur Çebi, Depremzedelerle Bir Araya Geldi
Besiktas’in Antakya Atatürk Parki’nda kurdugu çadir kente giden Baskan Ahmet Nur Çebi, depremzedelerle bir araya geldi. Ziyarette; Asbaskan Serhan Çetinsaya, Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayrak, Vodafone Park Stadyumu ve Taraftar Iliskilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Sürmen, Kartal Yuvasi ve Yerel Yönetim Iliskilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Senol ile Besiktas Futbol A.S. Yönetim Kurulu Üyesi Firat Fidan da yer aldilar.

Baskan Çebi, Hatay Büyüksehir Belediye Baskani Lütfü Savas’in da eslik ettigi ziyarette, depremzede vatandaslara geçmis olsun dileklerini iletti ve çocuklara hediyeler verdi.

Ziyaret sirasinda yaptigi konusmada, çadir kentin kurulmasinda emegi geçen herkese tesekkür eden Çebi, “Çadir kent çok güzel olmus. Besiktas’in taraftarlari özeldir ve duygusaldir. Gönüllülerimiz, depremin ardindan dus dahi almadan burada görev yapiyorlar ama onlar herkesten temizler. Besiktas dernekleri de depremzede vatandaslarimiza yardimci olmak adina çalisiyorlar. Her renkten vatandasimiz yaralari sarmak için el birligiyle yardim ediyor. Diger kulüpler de güzel isler yaptilar. Onlara da tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA