Kütahya'dan Deprem Bölgesine Ekip Ve Ekipman Destegi

Kütahya Belediye’miz ve Il Özel Idaresi’nden görevli alaninda uzman 23 kisi, Belediye Baskani Alim Isik’in katilimiyla dualarla deprem bölgesinde enkaz kaldirma görevini yerine getirmek üzere yola çikti.

Kütahya'dan Deprem Bölgesine Ekip Ve Ekipman Destegi
6 Subat’ta Kahramanmaras’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklügündeki depremin ardindan tüm Türkiye gibi Kütahya’da deprem bölgesine yardim seferberligi baslatti. Yapilan gida, giyim ve diger ihtiyaç malzemeleri yardiminin yaninda, Kütahya Belediyemiz ekipman ve personel destegini ilk günden itibaren sürdürüyor. Son olarak belediyemiz Il Özel Idaresi ile birlikte iki otobüs olacak sekilde 23 kisilik alaninda uzman ekip ve ekipman destegini deprem bölgesine gönderdi.

Konu ile ilgili açiklamada bulunan Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, “Kütahya Belediye’mizin ve Il Özel Idare’mizin nitelikli teknik personelinden olusan 23 kisilik ekibimiz özellikle su ve kanalizasyon faaliyetleri, enkaz kaldirma faaliyetleri konusunda bilgi birikimli, deneyimli kardeslerimizi dualarla deprem bölgesine ugurluyoruz. Allah sag salim gidip gelmeyi ve orada faydali hizmetler yapmayi nasip eylesin. Rabbim devletimize, milletimize güç kuvvet versin. Hayirli yolculuklar diliyoruz. Arkadaslarimiz iki otobüsle yola çikiyorlar. Biz kez daha Rabbim deprem felaketinde hayatlarini kaybeden vatandaslarimiza rahmetiyle muamele eylesin. Yakinlarina ve milletimize bas sagligi, yarali olanlara acil sifalar, orada yardim bekleyenler de milletimizin ferasetiyle ülkemizin her yerinden yardimlari kazasiz belasiz ulastirmayi nasip eylesin” dedi.

Kaynak: İHA