Kocasinan'dan Yüzde 25 Pesin, 10 Ay Taksitli Yilin Ilk Büyük Firsati

Kocasinan Belediyesi, ilçenin farkli noktalarinda bulunan 7 adet konut arsasi, 4 adet konut disi kentsel çalisma alani yüzde 25 pesin ve 10 ay taksit seçenegi ile 7 Subat Sali günü düzenlenecek ihale ile satisa sunacak. Yapilan yatirimlarla Kocasinan’in her geçen gün degerlendigini ifade eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, ilçeye yatirim yapan herkesin kazançli çikacagini vurguladi.

Kocasinan'dan Yüzde 25 Pesin, 10 Ay Taksitli Yilin Ilk Büyük Firsati
Yeni Kocasinan için ilçede büyük bir degisim, yenilik ve gelisim yasandigina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak vatandasin huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için çalistiklarina deginerek, “Ihalelerden elde ettigimiz gelir Kocasinan sakinlerinin yasam kalitesinin artmasina vesile olacaktir. Hem Kocasinan sakinlerine hem de tasinmazi alan vatandaslarimiza simdiden hayirli ugurlu olsun diyorum” seklinde konustu.

Ertugrulgazi Mahallesi’nde 3 adet konut alani, Seker Mahallesi’nde 4 adet konut disi kentsel çalisma alani ve 1 konut alani, Osmangazi, Cirgalan ve Pervane Mahallesi’nde 1’er adet konut alani olmak üzere toplam 11 tasinmaz, 7 Subat Sali Günü saat 14.00’de baslayacak olan ihale ile satisa sunulacak.

Öte yandan ihaleye katilmak isteyenler, ihalelerle ilgili sartname ve ekleri Emlak Müdürlügü’nden temin edinilebilecek. Ayrica 0352 222 70 00 numarali telefondan da ayrintili bilgi alinabilecek.
Kaynak: İHA