Gemlik'te Tiyatro Gösterimlerine Yogun Ilgi

Gemlik Belediyesi ve Bursa Barosu organizasyonuyla bu yil 4’ncüsü düzenlenen Avukat Özgür Aksoy Tiyatro Günleri’ne Gemlikliler yogun ilgi gösteriyor.

Gemlik'te Tiyatro Gösterimlerine Yogun Ilgi
Eskisehir Sui Generis Tiyatro Toplulugu tarafindan sergilenen ve Ikinci Dünya Savasi dönemi, savasta esir alinip bir hücreye yiyeceksiz ve susuz birakilan yedi Sovyet askerinin yasam savasi, Yüzbasi Vukhov’un basindan geçenler ve insani degerlerin yargilanmasi anlatilan yargi oyunu sahnelendi.

Özgür Aksoy Tiyatro Günleri’nin ikinci gününde, Çek Sanat Tiyatrosu tarafindan sahneye konulan sövalye hikayelerine merakli Don Kisot’un gezgin bir sövalye olmaya karar vermesi, yaveri Sancho Panza ile yola çikmasi ve hayalindeki aski kazanma istegi konu edildigi oyun sahneye konuldu.

11 Aralik Pazartesi gününe kadar sürecek Tiyatro Günleri’nde 9 Aralik’ta Bursa Barosu Tiyatro Advacato’nun Rosenbergler ölmemeli, 10 Aralik’ta Ankara Barosu Oyun Atölyesi’nin Aslan Asker Shavyk, 11 Aralik’ta ise Gemlik Belediyesi Gösteri Sanatlari Tiyatro Toplulugu tarafindan Gerçek Kaybeden oyunu seyirciyle bulusacak.
Kaynak: İHA