Baskan Isik, Kentte Yasayan Engelli Vatandaslar Ve Aileleriyle Yemekte Bir Araya Geldi

Kütahya Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, Dünya Engelliler Günü sebebiyle kentte yasayan engelli vatandaslar ve aileleriyle yemekte bir araya geldi. Yemekte konusan Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, “Bu özel günde sehrimizin özel ve güzel insanlariyla bir arada olmanin onuru ve mutlulugu içerisindeyiz” dedi.

Baskan Isik, Kentte Yasayan Engelli Vatandaslar Ve Aileleriyle Yemekte Bir Araya Geldi
Yemekte bir konusma yapan Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, “Bugün bir arada olmamiza vesile olan çok degerli engelli kardeslerimizin kiymetli aileleri ve kiymetli kardeslerimiz, özel bir günde, sehrimizin özel ve güzel insanlariyla bir arada olmanin onuru ve mutlulugu içerisindeyiz. Göreve geldigimiz 2019 yilindan bu yana pandemi dönemindeki kisitlamalara ragmen Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engelli vatandaslarimizla birlikte olmaya özen gösterdik. Olamadigimiz zamanlarda da belediyemize iletilen herhangi bir engelli vatandasimizin talebini çok kiymetli bularak mümkün olan en kisa sürede onlarin talebini yerine getirmek için gece gündüz demeden çalistik ve siz degerli hemsehrilerimi mutlu etmeye ve mutluluklariniza ortak olmaya özen gösterdik. Bilindigi gibi Kütahya’da ikamet eden her hemsehrim, bu sehrin gerçek sahibidir. Bu programa katiliminizdan dolayi çok degerli engelli kardeslerime ve onlarin çok kiymetli ailelerine, degerli protokolümüze, çalisma arkadaslarima ve hemsehrilerime ayri ayri tesekkür ediyorum. Bizi, biz yapan degerler bunlar. Özel günlerde herkes ünvanlarini bir tarafa birakip da bir masa etrafindan bulusabiliyorsak bu sehir bundan mutlu olmalidir. Sehir, erkleriyle ve vatandaslariyla bir bütün oldugunda o sehre birilerinin aksi bir durum yapmasi veya geriye götürmesi mümkün degildir. Biz göreve geldigimizden bu yana kamu kurumlarimizla, derneklerimiz, sivil toplum kuruluslarimizla birlikte olmaya ve ortak akli kullanarak enerjilerimizi bir araya getirip sinerjiyi artirmaya özen gösterdik” ifadelerini kullandi.

Yemegin ardindan Kütahya Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi Tiyatro Toplulugu tarafindan çocuklar için tiyatro gösterisi sunuldu. Gösterinin ardindan engelli vatandaslar ve aileleri canli müzik esliginde doyasiya eglendi.
Kaynak: İHA