Siirt'te Anne Ve 5 Çocugunun Öldügü Kazada Yanginin Çikis Nedeni Belli Oldu

Siirt’in Kurtalan ilçesinde anne ve 5 çocugunun yanarak hayatini kaybettigi kazada yanginin, otomobilin motor kisminin alev almasi sonucu çiktigi belirlendi.

Siirt'te Anne Ve 5 Çocugunun Öldügü Kazada Yanginin Çikis Nedeni Belli Oldu
Gözpinar köyü mevkiinde Mehmet Yasar idaresindeki 72 KA 229 plakali otomobil, kontrolünden çikarak devrilmis, LGP’li oldugu ögrenilen otomobil bir süre sonra alev almasi sonucu anne ve 5 çocugu yanarak hayatini kaybetmisti.

Yapilan incelemelerde bilirkisi raporuna göre, aracin LPG bölümünün patlamasi sonucu degil, sarampole yuvarlanirken motor kisminin alev almasi nedeniyle yandigi belirlendi.

Olayda ölen anne Aynur Yasar ile çocuklari Beritan Delila (15), Viyan (14), Bahoz (11), Rodi (5) ve Cudi’nin (6) cenazeleri, Siirt Egitim ve Arastirma Hastanesi’ndeki otopsi islemlerinin ardindan yakinlarina teslim edilerek 03.00 sularinda Batman’in Kozluk ilçesinin Kumlupinar köyü Kocabey mezrasinda defnedilmisti.

6 çocuklu 8 kisilik aileden o gün köyde anneannesinin yaninda kalan Narin Yasar isimli 11 yasindaki çocuk ile araci kullanan baba Mehmet Yasar kurtuldu.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA