Mut'ta Yol, Park Ve Bahçelerin Kislik Bakimi Yapiliyor

İçel’in Mut ilçesinde yollarin, park ve bahçelerin kislik bakim çalismalari devam ediyor.

Mut'ta Yol, Park Ve Bahçelerin Kislik Bakimi Yapiliyor
Mut Belediyesi ilçede dogalgaz sebebiyle bozulan yollarin, park ve bahçelerin kislik bakimini yapmaya devam ediyor. Ilçe merkezinden baslayip, ilçe genelindeki tüm parklarin ve bahçelerin kislik bakimini yapmaya devam eden belediye ekipleri, ayni zamanda dogalgaz yapimi sebebiyle bozulan cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Mut ilçesinin yesil olmasi için parklarin tamaminin bakiminin yapilmaya devam ettigini söyleyen Mut Belediye Baskani Volkan Seker, bu sayede ilçede parklarin kislik bakimini yaparak ilçe halkina sunmaktan mutluluk duyacaklarini belirtti.

Suan parklarin kislik bakim için budama ve parklarin boyama çalismalarinin yapildigini söyleyen Seker, "Ilçeye hizmet vermesi için dogalgaz çalismalari nedeniyle cadde ve sokaklar, yollar bozuldu. Kis ayinin gelmesi dolaysiyla park ve bahçeler kislik bakim istiyor. Onlari en güzel sekilde korumak gerekiyor. Biz belediye olarak elimizden geldigi kadar parklarimizin bakimini yapiyoruz ama onlari koruma konusunda vatandaslarimiza büyük is düsüyor. Bu yüzden vatandaslarimizin daha duyarli olmasi gerekir. Özellikle parklara zarar verenlere firsat vermesinler. Parklarimiza hep birlikte sahip çikalim” dedi.

Kaynak: İHA