Çay Ocagi Saldirisinda Gözaltina Alinan 3 Zanli Tutuklandi

Elazig’da çay ocagina düzenlenen ve 4 kisinin yaralandigi silahli saldiriyla gözaltina alinan 3 süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çay Ocagi Saldirisinda Gözaltina Alinan 3 Zanli Tutuklandi
Olay, dün gece Yurtbasi Beldesi Baglar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, araçla çay ocaginin önüne gelen sahislar, pompali tüfekle çay ocagina ates açti. Çay ocaginda vücuduna saçmalar isabet eden M.A. ve R.Ç. yaralandi. Sonrasinda A.Ç. ve Ö.Ç. de ayni kisiler tarafindan darp edildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayida saglik ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralilar, olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulanslarla kentteki hastanelere kaldirilarak tedavi altina alindi.

Elazig Il Jandarma Komutanligi ekiplerince yapilan arastirma ve sorusturma sonucunda saldirinin A.D., F.D. ve M.Ö.D.’nin yaptigi tespit edildi. Süpheliler, es zamanli operasyonla ikametlerinde yakalanarak gözaltina alindi. Ayni zamanda olayda kullanilan 2 adet av tüfeginin de ele geçirildigi bildirildi.

Jandarmadaki islemleri tamamlanan 3 zanli sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Elazig T Tipi Cezaevine sevk edildi.
Kaynak: İHA