Telefon Dolandiricisi Altinlarla Aksaray'da Yakalandi

Eskisehir’de kendisini polis, savci ve hakim olarak tanitarak telefonla insanlari dolandiran süpheli Adana’ya kaçarken Aksaray’da yakalandi.

Telefon Dolandiricisi Altinlarla Aksaray'da Yakalandi
Edinilen bilgiye göre, Eskisehir ilinde kendisini polis, hakim ve savci olarak tanitip insanlarin isimlerinin suç örgütüne karistigini belirterek telefonla dolandiran Halil B. (24) birçok insani ayni yöntemle dolandirdi. Kimisinden para, kimisinden ziynet esyasi alan dolandirici yakalanacagini anlayinca Eskisehir’den Adana’ya gitmek için sehirlerarasi yolcu otobüsüyle yola çikti. Eskisehir Emniyetinin sahsin kaçtigini belirlemesi üzerine durum Aksaray Emniyetine bildirildi.

Bunun üzerine Aksaray polisi harekete geçerek plakasi belirlenen yolcu otobüsünü Aksaray - Adana Karayolunda bulunan bir tesiste buldu. Otobüste yapilan aramada süpheli Halil B. insanlardan dolandirdigi 3 altin bilezik, 1 kolye, 3 çeyrek altin, 4 altin yüzük, 1 altin bileklik ve bir miktar nakit parayla kiskivrak yakalanarak gözaltina alindi. Süpheli sorgulanmak üzere Il Emniyet Müdürlügüne götürülürken olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA