Istedigi Sarki Çalmayinca Dügünü Kana Buladi Açiklamasi 1 Ölü, 7 Yarali

Izmir’in Menemen ilçesinde dügünde istedigi parça çalmadigi için bir süre sonra dügünü pompali tüfekle basan kisi dehset saçti. Meydana gelen olayda 16 yasindaki bir çocuk hayatini kaybederken 7 kisi de yaralandi.

Istedigi Sarki Çalmayinca Dügünü Kana Buladi Açiklamasi 1 Ölü, 7 Yarali


Olay aksam saatlerinde ilçeye bagli Kazimpasa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre M.S. (18) adli bir kisi, dügünde istedigi sarki çalmayinca dügün sahipleri ile arasinda tartisma çikti. Dügün yerinden ayrilan M.S., bir süre sonra evden pompali tüfek alarak dügünün bulundugu yere geri döndü ve rastgele ates açmaya basladi.



1 ölü, 7 yarali

Durumun bildirilmesinin ardindan olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Olayi gerçeklestiren M.S. kisa sürede gözaltina alinirken, pompali tüfekten çikan saçmalarla yaralanan toplam 8 kisiye ilk müdahale yapildi. Yaralilar saglik ekipleri tarafindan ambulansla Menemen Devlet Hastanesine kaldirilirken, durumu agir olan 16 yasindaki Aytekin Elkalkmis yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Elkalkmis’in cenazesi, yapilan incelemenin ardindan morga kaldirildi. Diger yaralilarin ise hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.

Gözaltina alinan M.S.’nin emniyetteki sorgusu sürerken, olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA