Hükümlü, Polisi Ezip Kaçmak Istedi, Polisler Aracin Lastiklerine Ates Edip Yakaladi

Adana’da kesinlesmis hapis cezasi bulunan hükümlü, kendisini durdurmak isteyen polise otomobiliyle çarpip kaçmak istedi. Sahis, aracin lastiklerine ates edilerek durduruldu. Olayda polis memuru yaralanirken hükümlü üzerindeki ruhsatsiz tabancayla “Balyoz” timine yakalandi.

Hükümlü, Polisi Ezip Kaçmak Istedi, Polisler Aracin Lastiklerine Ates Edip Yakaladi
Alinan bilgiye göre, Seyhan Ilçe Emniyet Müdürlügü Seyhan devriye ekiplerine bagli “Balyoz” timi polisleri, uyusturucu satin almak ve kullanma suçundan 1 yil 8 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan Ümmet Taylan S.’nin kullandigi 01 EGU 15 plakali otomobili durdurmak istedi. Sürücü Ümmet Taylan S. polislerin "dur" ihtarina uymayarak araciyla bir polis memuruna çarpip ayaginin üzerinden geçti.

Bu sirada yaralanan polis memurunun ekip arkadaslari, söz konusu süphelinin aracinin lastiklerine tabancayla ates ederek kaçmasinin önüne geçti. Sürücü Ümmet Taylan S. ile yolcu konumundaki S.Ö. kelepçe takilarak etkisiz hale getirildi.

Sürücü Ümmet Taylan S.’nin üzerinde ruhsatsiz tabanca da ele geçirildi. Söz konusu hükümlü Ümmet Taylan S.’nin “Kasten öldürmeye tesebbüs, yagma” gibi çesitli suçlardan 20 adet, yolcu konumdaki S.Ö.’nün de “Kasten öldürmeye tesebbüs, ruhsatsiz silah tasima” gibi suçlardan 11 adet suç kaydigi oldugu ögrenildi.

Hükümlü Taylan S. ve yolcu konumundaki kisi S.Ö. polis merkezine götürüldü.

Yarali polis memuru ise saglik ekiplerince hastaneye kaldirildi. Polis memurunun durumunun iyi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA