Vali Ünlü, Turgutlu Ve Ahmetli Ilçelerinde Incelemelerde Bulundu

Manisa Valisi Enver Ünlü ilçe ziyaretlerine Turgutlu ve Ahmetli ilçeleri ile devam etti. Vali Ünlü, ilçelerdeki yapimi devam eden çalisma, proje ve yatirim planlarina iliskin bilgi aldi, sehit ailelerini ziyaret etti.

Vali Ünlü, Turgutlu Ve Ahmetli Ilçelerinde Incelemelerde Bulundu
Ilk ziyaretini Turgutlu Kaymakamligi’na gerçeklestiren Vali Enver Ünlü, burada Turgutlu Kaymakami Selami Kapankaya ve ilçe protokolü tarafindan karsilandi.

Kaymakam Kapankaya’yi makaminda ziyaret eden Vali Enver Ünlü’ye, ilçedeki genel durum, yapimi devam eden çalisma ve projeler ile ilçenin taleplerine iliskin bir brifing verildi.



Sehit ailesini ziyaret

Vali Enver Ünlü, Turgutlu ziyaretinde Sehit Piyade Uzman Onbasi Onur Karakaya’nin ailesini ziyaret etti.

Ziyarette Vali Enver Ünlü’ye, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Zafer Tombul, Turgutlu Kaymakami Selami Kapankaya, Il Emniyet Müdürü Fahri Aktas ve yetkililer eslik etti.

Sehidin babasi Ibrahim Karakaya, annesi Ümmü Karakaya ve yakinlari ile sohbet eden Vali Ünlü, sehit ailelerinin bu ülkeye emanet oldugunu söyleyerek her zaman sehit ailelerinin yaninda olduklarini ifade etti.

Ziyarette, Sehit Onur Karakaya ve tüm sehitlerin ruhu için dua edildi.

Ergenekon Kavsaginda inceleme

Turgutlu Ilçesi D-300 karayolu üzerinde bulunan Ergenekon Kavsaginda da incelemelerde bulunan Vali Ünlü, kavsaktaki trafik yogunlugu sebebiyle meydana gelebilecek kazalari önlemek amaciyla hazirlanan projeye iliskin Kaymakam Kapankaya ve yetkililerden bilgi aldi.

Vali Enver Ünlü, Ahmetli ilçesini ziyaret etti

Ahmetli ilçesinde Kaymakam Mehmet Akif Temur ve protokol üyeleri tarafindan karsilanan Vali Ünlü, Ahmetli Ilçesinin genel durumu, tarimsal faaliyetleri ve yürütülen çalismalara iliskin bilgi aldi.

Sehit ailesine ziyaret

Vali Ünlü daha sonra bombali bir saldiri sonucu 2016 yilinda Diyarbakir’in Sur Ilçesinde sehit düsen Sehit Jandarma Astsubay Basçavus Halit Zilani Çelik’in Ahmetli ilçesinde yasayan annesi Mesude Çelik ve babasi Mehmet Çelik’i ziyaret ederek hatirlarini sordu, ellerini öptü.

Milletimizin birlik ve beraberligi için, vatan için sehit düsen tüm kahramanlarimiza minnet borçlu oldugumuzu belirten Vali Ünlü, sehit ailelerinin de bu milletin bas taci oldugunu söyledi.



Vali Ünlü, Ilçe Jandarma Komutanligi ve Ilçe Emniyet Müdürlügünü de ziyaret ederek görevi basinda ki personele basarilar diledi.
Kaynak: İHA