Sehzadeler'in 2024 Yili Hazirlik Bütçesi 900 Milyon TL

Sehzadeler Belediye Meclisi’nin Ekim Ayi Toplantisi’nin 2. oturumu yapildi. Mecliste Sehzadeler Belediyesi’nin 2024 Mali Yili Hazirlik Bütçesi 900 milyon TL olarak kabul edilirken, belediye tarafindan yapimi tamamlanan ve yakin bir zamanda açilisi yapilacak Millet Kütüphanesi ve Gençlik Merkezi projesinde yer alan kisimlara da isimleri verildi.

Sehzadeler'in 2024 Yili Hazirlik Bütçesi 900 Milyon TL
Sehzadeler Belediye Meclisi’nin Ekim Ayi Toplantisi’nin 2. oturumu Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik baskanliginda yapildi. 5 gündem maddesi ile yapilan toplantida, Sehzadeler Belediyesi’nin 2024 Mali Yili Hazirlik Bütçesi 900 milyon TL olarak oy birligi ile kabul edildi.

Mecliste ayrica belediye tarafindan yapimi tamamlanan ve yakin bir zamanda açilisi yapilacak Millet Kütüphanesi ve Gençlik Merkezi projesinde yer alan kisimlara da isimleri verildi.

Projenin Millet Kütüphanesi olan kismina 15 Temmuz demokrasi sehitlerinden Prof. Dr. Ilhan Varank’in adinin verilmesi meclisin oy birligi ile karar verilirken, Gençlik Merkezi olan kismina ise Istiklal Marsi’nin yazari, Milli Sair Mehmet Akif Ersoy’un adi verildi.

Karar CHP Grubu’nun ret, AK Parti, MHP ve IYI Parti gruplarinin kabul oyu neticesinde oy çokluguyla alindi. Projenin ikinci katinda yer alan toplanti salonuna da Türk edebiyatinin güçlü kalemi, ünlü sair Necip Fazil Kisakürek’in adi verildi.

Bu karar da yine CHP Grubu’nun ret, AK Parti, MHP ve IYI Parti gruplarinin kabul oyu neticesinde oy çokluguyla alindi. Meclis’in Kasim

Ayi Toplantisi’nin da 3 Kasim Cuma günü saat 17.00’de yapilmasi kararlastirildi.
Kaynak: İHA