Ressam Bünyamin Kara'nin '12 Pencere' Metal Is Sergisi Açiliyor

Fatih Belediyesinin ev sahipligini yaptigi, Ressam Bünyamin Kara’nin ’12 Pencere’ Metal Is Sergisi Fatih Belediyesi Nusret Çolpan Sanat Galerisi’nde açiliyor.

Ressam Bünyamin Kara'nin '12 Pencere' Metal Is Sergisi Açiliyor
Anadolu’nun kültürel miraslarindan yola çikarak geçmis, simdi ve gelecege odaklanan ’12. Pencere’ Metal Is Sergisi binlerce yildir günümüze ve ruhumuza derin izler birakan Anadolu topraklarinin çok kültürlü, çok dinli ve çok uluslu katmanlarina odaklaniyor. Biçim ve içerik açisindan güçlü bir dengeye ulastigi görülen Bünyamin Kara’nin Nusret Çolpan Sanat Galerisi’nde gerçeklesecek 18. kisisel sergisi, estetik degerlerden taviz vermeden geçmis ve gelecek arasinda iletisim kurmaya çalisiyor. Fatih Belediye Baskani M. Ergün Turan, Nusret Çolpan Sanat Galerisi’nin özgün sergilere evsahipligi yapmaya devam ettigini belirterek, “Bünyamin Kara Hocamizin kiymetli eserlerinin yer aldigi sergiyi sanatseverlerle bulusturmanin da mutlulugunu yasiyorum. Hocamizi ve tüm emegi geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

6 Ekim Cuma günü açilisi yapilacak sergide, sanatçinin 14 metal isinden olusan eserleri bulunuyor. Bünyamin Kara “12. Pencere” Metal Is Sergisi 6 Ekim - 15 Kasim tarihleri arasinda ziyarete açik olacak.
Kaynak: İHA