Osmaniye'de Deprem Konutlari Aralik'ta Teslim Edilecek

Kahramanmaras merkezli 6 Subat’taki depremlerden etkilenen Osmaniye’de, Toplu Konut Idaresi Baskanliginca (TOKI) temeli atilan 3 bin 800 kalici konut aralikta teslim edilmesi planlaniyor.

Osmaniye'de Deprem Konutlari Aralik'ta Teslim Edilecek
Osmaniye merkez, Akyar Mahallesinde yapimi devam eden deprem konutlari insaatinda, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Il Müdür Yardimcisi Ugur Acar ile birlikte incelemelerde bulunan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yilmaz, devam eden çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Deprem konutlarinin Aralik ayinda teslim edilmeye baslayacagini ve bin 700 konutun da ihale asamasinda oldugunu söyleyen Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yilmaz, “Ilimiz genelinde su anda 3 bin 800 konutumuzun insaati hizla devam ediyor. Aralik’ta konutlarimiz teslim edilmeye baslanacak. Bin 700 konutumuz da ihale asamasinda. Konutlarimiz gerçekten çok saglam, depreme dayanikli, modern bir sekilde yapilmaktadir. Bir an evvel bitirip, depremde evi yikilan, evi agir hasarli olan, depremden dolayi evsiz kalan vatandaslarimizin bu konutlari hizmetlerine sunmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA