Nazilli'de Çöp Taksi Hizmet Vermeye Basladi

Nazilli Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü, çarsi bölgesinde vatandaslara daha kaliteli ve etkin hizmet sunabilmek için araç filosunu gelistirmeye devam ediyor.

Nazilli'de Çöp Taksi Hizmet Vermeye Basladi
Nazilli Belediyesi tarafindan hayata geçirilen ve gün boyu devam eden çöp toplama çalismalarinda zaman, yakit ve trafikte kolaylik saglayacak olan ‘Çöp Taksi’ kent merkezinde hizmet vermeye basladi.

Insan sagliginin korunmasi ve çevredeki görüntü kirliliginin önüne geçebilmek adina temizlik çalismalarina büyük önem verdiklerini kaydeden Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; “Özellikle çarsi bölgemizdeki ara sokaklarda çöplerin hizli bir sekilde toplanmasi için çöp taksimizi esnafimizin hizmetine sunduk. Ilk çalismamizi bugün gerçeklestik. Hemsehrilerimizden geri dönüsler oldukça güzel. Insallah bu çalismalarimiz artarak devam edecek. Hayirli olsun” dedi.

Çöp taksinin her gün çarsi bölgesindeki ara sokaklarda hizmet verecegini kaydeden Özcan, moloz ve evsel atiklarinin gelisigüzel atilmamasi ve çöp poseti kullanilarak çöplerin ayristirilmasi konusunda ise vatandaslari duyarli olmaya davet etti.
Kaynak: İHA