Ilahiyat Fakültesi Uygulama Cami'nde Ilk Cuma Namazi Kilindi

Temeli 2015 yilinda atilan, Düzceliler ve ülkemizdeki hayirsever vatandaslarimizin yardimlariyla insa edilen Düzce Üniversitesi Ilahiyat Fakültesi Uygulama Camii’nde ilk Cuma Namazi kilindi.

Ilahiyat Fakültesi Uygulama Cami'nde Ilk Cuma Namazi Kilindi
Programa; Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ile protokol üyeleri ve Düzceli vatandaslar yogun katilim sagladi.

Kur’an-i Kerim tilaveti, ilahiler ve dualarla baslayan programda, Düzce Üniversitesi Ilahiyat Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ismail Karagöz, Ilahiyat Fakültesi Uygulama Cami’nin yapim süreci ile ilgili bilgiler paylasti. Sonrasinda Düzce Il Müftüsü Osman Aydin tarafindan yapilan duanin ardindan ilk Cuma Namazi kilindi.

Diyanet Isleri Baskanligi’nin da önemli oranda bütçe desteginde bulundugu Ilahiyat Fakültesi Uygulama Cami’ne, Düzce Il Müftülügü ile birlikte Düzce Üniversitesi de altyapi ve çevre düzenlemeleri çalismalarina katki sagladi. Ilahiyat Fakültesi Uygulama Camii’nin resmi açilisi, tamamlanan hizmet alanlarinin sonrasinda gerçeklestirilecek.

Su an 5 vakit namazin kilindigi Ilahiyat Fakültesi Uygulama Cami, Düzce Üniversitesi mensuplarinin ve halkin huzurlu bir mekanda ibadet etmesine imkan sagliyor.
Kaynak: İHA