Genç Kadinlar 199 Adet Silahla Yakalandi

Aydin Emniyet Müdürlügü KOM ekipleri son yillarin en büyük kaçak silah operasyonunu gerçeklestirdi. Aydin’in turistik ilçesi Kusadasi’na yüklü miktarda yeni nesil tabanca sokmak isteyen 2’si kadin 3 kisi polisin sok operasyonu ile gözaltina alindi. Sebekenin yakalanmamak ve polisin dikkatini çekmemek amaciyla genç ve bakimli kadinlari kullandigi ögrenildi.

Genç Kadinlar 199 Adet Silahla Yakalandi
Aydin’in turistik ilçesi Kusadasi’na bir bölgeden yüklü miktarda kaçak silah girisi yapilip buradan satisinin yapilacagi yolunda ihbar alan Aydin Il Emniyet Müdürlügü’ne bagli Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Sube Müdürlügü ve Narkotik Suçlarla Sube Müdürlügü ekipleri ihbarla ilgili genis çapli çalisma baslatti. Kaçak silah sevkiyati yapacak olan sebekenin dikkat çekmemek ve yakalanmamak için genç ve bakimli kadinlarla çalistigi ihbari üzerine polis, Aydin’in tüm giris çikislarini günlerce takibe aldi.

Süpheli bulunan tüm araçlarin takip edilip kontrol edildigi ve titiz bir çalisma ile polis süpheli araci Aydin’da yakaladi. Biri erkek ikisi genç kadindan olusan 3 kisinin bulundugu hafif ticari araçta yapilan aramada yeni nesil ve horozsuz 199 adet tabanca ele geçirildi.

Polis tarafindan silahlarla birlikte gözaltina alinan araç sürücüsü S.O., E.O. ve B.Ö. isimli sahislar gözaltina alinarak, gerekli islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA