Emekliler Konyaalti Belediyesinin Konseriyle Eglendi

Konyaalti Belediyesi, emeklilerin daha keyifli vakit geçirmeleri için emekli kahvelerinde müzik dinletisi etkinligi baslatti. Konyaalti Belediyesi Müzik Akademisi müzisyenleri tarafindan verilen konserde yasli vatandaslar gönüllerince eglendi.

Emekliler Konyaalti Belediyesinin Konseriyle Eglendi
Konyaalti Belediyesi emekli vatandaslar için kullanima sundugu emekli kahvelerinde müzik dinletilerine basladi.

Emeklilerin daha keyifli vakit geçirmeleri için baslatilan etkinlikte emekli vatandaslar gönüllerince eglendi. Konyaalti Belediyesi Müzik Akademisi’ndeki müzisyenlerin verdigi ilk konser çarsamba günü Konyaalti Sahili’nde bulunan Konyaalti Emekli Kahvesi’nde, ikincisi ise persembe günü Siteler Mahallesi’nde bulunan 23 Nisan Emekli Kahvesi’nde gerçeklestirildi.

Yaklasik 1 saat süren konserlerde vatandaslar keyifli vakit geçirdi.

Stres attilar

Emekli Kahvesi’nde keyifli vakit geçirdigini söyleyen Nuriye Korkmaz, "Arkadaslarimla burada vakit geçirmek hosuma gidiyor. Müzik dinletisi çok güzeldi. Müzik dinletisinin devamini bekliyoruz" dedi.

Dinletiye gelen Ali Kaplan da dinletiyi çok begendigini belirterek, “Emekli Kahvesi’nde bu sekilde bir organizasyon olmasi çok hosuma gitti. Zaten burada çayimiz, suyumuz bedava. Arkadaslarimizla bulusup hosça vakit geçiriyoruz. Bir de böyle bir etkinlik olmasi bizleri çok mutlu etti. Emekli Kahvesi’ndeki müzik dinletisine gelen Kamuran Istanbullu ise, “7 bin 500 TL emekli maasi aliyoruz. Emekli Kahvesi’nde çayin, suyun ücretsiz olmasi çok önemli. Disarida çay 10 lira. Günde 4 çay içsek ayda bin 200 TL eder. Bize burada Konyaalti Belediyesi bunu ikram ediyor. Hem de burada esimizle dostumuzla stres atiyoruz. Emekli Kahvesi’nde konser verilmesi de bizler için çok güzel oldu” dedi.

Kaynak: İHA