DPÜ Ögrencilerini Yalniz Birakmiyor

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ), 2023 Yüksekögretim Kurumlari Sinavi ile üniversiteye yerlesen ögrencilerini, Kütahya’ya adim attiklari andan kalacaklari yurtlara varincaya kadar yalniz birakmadi.

DPÜ Ögrencilerini Yalniz Birakmiyor
Kütahya Sehirlerarasi Otobüs Terminali, Kütahya Gar ve tüm akademik birimlerinde kurulan ögrenci destek masalarinda karsilanan ögrenciler, Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanliginin saat basi düzenledigi otobüs seferleriyle otogar ve tren garindan Üniversiteye ve yurtlarina zahmetsizce ulastilar. Kütahya’ya adim attigi andan ögrencisi oldugu birimlere kadar karsilastiklari her sorunda Üniversiteden bir temsilciyi yaninda gören ögrenciler ve ebeveynleri, ögrenci destek masasi çalismasi nedeniyle Üniversiteye tesekkür ettiler.

Kütahya’ya gelen ögrencileri Sehirlerarasi Otobüs Terminalinde karsilayan Rektör Prof. Dr. Süleyman Kiziltoprak, burada ögrencilerle sohbet etti ve kendilerine Kütahya Dumlupinar Üniversitesini tercih ettikleri için tesekkürlerini iletti.

“Tüm basarilarda ögrenciler basrolde olacak”

Yeni dönemde DPÜ’nün kazanacagi tüm basarilarda ögrencilerin basrolde olacagini söyleyen Prof. Dr. Kiziltoprak ögrencilere seslendigi açiklamasinda, "Kütahya’ya ve üniversitemize hos geldiniz. Büyük bir üniversiteye geldiniz. Sizin gelisinizle tüm birimlerimiz ve yerleskemiz çok hareketli bir dönem geçirecek. Kazanacagimiz her basarida sizin de imzaniz olacagina eminim. Bizler yeni dönem için çok heyecanliyiz. Sizin de heyecaninizi gözlerinizde görüyorum. Üniversitemizde de ögrenci destek masalarimiz sizi bekliyor. Ayni bugün oldugu gibi bize ihtiyaç duydugunuz her anda yaninizda olacagiz” dedi.

Ögrencilerin karsilanmasinin yaninda barinma alanlarini da yakindan takip eden Rektör Kiziltoprak, DPÜ Hüsnü Özyegin Ögrenci Yurdu ile Evliya Çelebi Yerleskesinin içinde ve çevresinde yer alan Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlügüne bagli yurtlari ziyaret ederek ögrencilerle sohbet etti ve taleplerini dinledi.
Kaynak: İHA