Dogubayazit'ta Kamu Hizmetleri Toplantisi

Agri’nin Dogubayazit ilçesinde Kaymakam Murat Ekinci baskanliginda kamu hizmetlerinin etkin sekilde yürütülmesi için toplanti düzenlendi. Toplantiya sube müdürleri ve kurum amirleri katildi.

Dogubayazit'ta Kamu Hizmetleri Toplantisi
Dogubayazit Kaymakamligi’nda gerçeklestirilen toplantida, vatandas memnuniyeti, insan odakli hizmet anlayisinin tesis edilmesi, kurumlar arasinda koordinasyonun saglanmasi gibi konular ele alindi. Kaymakam Ekinci, toplantinin açilisinda yaptigi konusmada, ilçede yürütülen kamu hizmetlerinin kalitesini artirmak için çalistiklarini belirtti.

Ekinci, “Amacimiz vatandaslarimizin talep ve beklentilerine en iyi sekilde cevap verebilmek, onlara hizli ve etkili bir sekilde hizmet sunabilmektir. Bu dogrultuda kurumlarimiz arasinda isbirligi ve uyumu saglamak zorundayiz. Her birimimiz kendi sorumluluk alaninda görevini en iyi sekilde yapmalidir.” dedi.

Toplantinin ardindan Van Vali Yardimcilari Yavuz Arslan ve Adem Balkanlioglu, Kaymakam Ekinci’yi ziyaret ederek bir süre görüstü. Ziyarette ilçedeki güncel gelismeler ve projeler hakkinda bilgi alisverisinde bulunuldu.

Öte yandan Agri Ibrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdülhalik Karabulut, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Faruk Kaya ve Basdanisman Doç. Dr. Ibrahim Özgül ile birlikte Kaymakam Ekinci’yi makaminda ziyaret etti. Ziyarette üniversite ile ilçe arasindaki isbirligi olanaklari ve akademik faaliyetler konusuldu.

Kaymakam Ekinci, ziyaretlerden duydugu memnuniyeti dile getirerek, ilçenin gelisimi için her türlü destegi vermeye hazir olduklarini söyledi.

Kaynak: İHA