Derince'de Cadde Ve Sokaklar Temizleniyor

Derince Belediyesi ekipleri ilçede gerçeklestirdikleri rutin çalismalarla hem cadde ve sokaklari temizliyor hem de parklari ve yesil alanlari temiz bir görünüme kavusturuyor.

Derince'de Cadde Ve Sokaklar Temizleniyor
Derince Belediyesi’ne bagli Park ve Bahçeler Müdürlügü ile Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri çalismalarina devam ediyor. Ilçe genelindeki parklar ve yesil alanlarda düzenli olarak bakim islemlerini gerçeklestiren belediye ekipleri belirlenen program dogrultusunda her gün farkli bölgelerde görev yapiyor.

Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri son olarak ilçe genelindeki yesil alanlarin ve bitkilerin bakimlari, parklardaki ot biçme çalismalari ve peyzaj düzenlemeleri ile Fatih Sultan Mahallesi’nde yeni park zemin çalismasini tamamladi. Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri de belirlenen program dahilinde çalismalarini yogun bir sekilde sürdürüyor. Temizlik ekipleri kaldirimlarda, cadde ve sokaklarda ilk etapta küreme ve ot biçme çalismalari gerçeklestirirken daha sonra süpürme yaparak çevreyi tertemiz bir görünüme kavusturuyor.
Kaynak: İHA