Baskan Sandal, Talimati Verdi, Caminin Temel Ihtiyaçlari Karsilanacak

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, Osmangazi Mahallesi’ndeki Haci Osman ve Haci Hatice Balci Camisi dernek yönetimini ziyaret etti. Sandal, gelen talepler üzerine caminin temel ihtiyaçlarinin kisa sürede karsilanacagini söyledi.

Baskan Sandal, Talimati Verdi, Caminin Temel Ihtiyaçlari Karsilanacak
Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, Haci Osman ve Haci Hatice Balci Camisi ziyaretinde, cami dernegi yönetimi ile bir araya geldi. Ziyarete; Osmangazi Mahallesi Muhtari Erol Güdücü, Dernek Baskani Erbay Gürbulak, Cami Imami Ahmet Çimen, Dernek Saymani Ahmet Ince ve vatandaslar katildi.

Cami derneginin talebi üzerine, temel ihtiyaçlarin Fen Isleri Müdürlügü tarafindan kisa sürede karsilanacagini belirten Baskan Sandal, “Biz ibadethanelerimizin temel ihtiyaçlariyla düzenli olarak ilgilenmek için Diyanet’e protokol için yazi gönderdik; ancak kabul görmedi ve reddedildi. Bir anlamda belediyeler ‘camilere girmesin’ dediler; ama biz yine de gelen talepleri hiç karsiliksiz birakmadik. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da her zaman tüm ibadethanelerimize desteklerimizi sürdürecegiz. Caminin insasi sirasinda imarda ve ruhsatta da yardimci olduk. Belediyenin 40 metrekarelik hakkindan vazgeçtik. Tüm inanç merkezlerimize ayni hassasiyeti göstererek temel ihtiyaçlarin karsilanmasinda ibadethanelerimize hizmetlerimizi her zaman sürdürecegiz. Buraya da günesten ve yagmurdan korunmak için Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimizle sundurma yapacagiz. Park Bahçeler Müdürlügümüz tarafindan oturma gruplari monte edecegiz ve bir de cami dernegimiz için konteynerden yönetim ofisi hazirlayacagiz. Hiçbir inanç merkezimizin ihtiyacini geri çevirmedik, çevirmeyiz. Tüm ihtiyaçlarinizda yaninizdayiz” dedi.

Dernek Baskani Erbay Gürbulak, Imam Ahmet Çimen ve dernek yönetimi de, Baskan Serdar Sandal’a ilçeye ve camiye desteklerinden dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA