Antalya'da Hirsizdan 'Seç, Begen, Al' Motosiklet Hirsizligi

Antalya’da gece saatlerinde bir sitenin bahçesinde bulunan motosikletlerin yanina gelen hirsiz, hangi motosikleti çalacagina karar veremedi. Hirsiz bir süre motosikletler üzerinde “seç, begen, al” taktigi yaparak bir motosikleti alip olay yerinden alip uzaklasti.

Antalya'da Hirsizdan 'Seç, Begen, Al' Motosiklet Hirsizligi
Olay, 2 Ekim günü sabaha karsi Muratpasa ilçesi Çaglayan Mahallesi’ndeki bir sitenin önünde meydana geldi. Alinan bilgiye göre; site bahçesine izinsiz giren sortlu ve kaskli hirsiz, önce site bahçesinde bir süre etrafi gözetledi. Kimsenin olmadiginin farkina varan sahis, ardindan motosikletlerin park edildigi alana yöneldi. Karsisinda bir anda 4 tane motosiklet gören sahis hangisini çalacagina karar vermekte zorlandi. Zaman zaman yakalanacagi korkusuyla daire pencerelerine dogru bakan hirsiz, gözüne kestirdigi maddi degeri yaklasik 60 bin TL olan 07 MZH 45 plakali motosikleti alarak olay yerinden uzaklasti.

“Motosiklet benim elim ayagimdi”

Sabah uyandiginda ise gitmek için site bahçesine inen Mehmet Öz (55), site bahçesinde motosikletini göremeyince büyük üzüntü yasandi. Güvenlik kamerasi görüntülerinden motosikletinin çalindigini gören Öz, polis karakoluna giderek hirsizin yakalanarak motosikletin bulunmasi için sikayetçi oldu. Motorunu ise gelip giderken kullandigini belirten Öz, “Motosiklet benim elim ayagimdi. Allah rizasi için görenler polise bilgi versin. Pazartesi sabah saatlerinde çalindi. Orada 4 tane motosiklet vardi, benimkini aliniyor” dedi.

Yasanan hirsizlik anlari ise güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi. Antalya Asayis Sube Müdürlügü Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri ise çalinan motosikleti bulmak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA