Eregli Belediyesi Çevre Düzenleme Çalismalarini Sürdürüyor

Konya’nin Eregli Ilçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, parklarda ve refüjlerde çiçek dikim çalismalarina devam ediyor.

Eregli Belediyesi Çevre Düzenleme Çalismalarini Sürdürüyor
Eregli Belediye Baskani Hüseyin Oprukçu’nun talimatlariyla, belediye ekipleri tarafindan parklarda ve refüjlerde çiçek dikimi çalismalari gerçeklestirdi. Bu çerçevede ekipler, Yunus Emre ve Ugur Mumcu Kavsagi’ni çiçeklerle donatti. Eregli Belediye Baskani Hüseyin Oprukçu sehir genelindeki kavsak noktalari, refüj ve parklarda çiçeklendirme çalismalarinin devam edecegini ifade etti.

Peyzaj çalismalari ile Eregli’yi renklendirdiklerini belirten Baskan Oprukçu, “Park ve Bahçeler Müdürlügü ekiplerimiz ilçemizin önemli noktalari basta olmak üzere birçok park ve refüjleri kislik çiçeklerle donatarak hemserilerimize görsel sölen yasatiyorlar. Yapilan çalismalar ile parklar, refüjler kis mevsiminde de çiçek açacak. Dört mevsim peyzaj çalismalarimizi sürdürüyoruz yeni dikim çalismalarimiz ile birlikte de sehrimizi renklendirmeye devam edecegiz. Ayrica daha güzel ve daha yesil bir Eregli için titizlikle yürüttügümüz çalismalarin hemserilerimiz tarafindan takdir görmesi bizi daha da mutlu ediyor. Eregli’de yesil alanlari koruma ve daha da arttirmak önceligimiz. Geçmiste oldugu gibi gelecekte de Yesil Eregli olarak anilmak istiyoruz. Gelecek nesillerimize daha yasanabilir bir sehir birakmak ancak bu sayede mümkün kilinabilir. Huzur sehri Eregli parolasi ile çiktigimiz bu yolda bu hedefe ulastiracak her ayrintiyi gözetecek, bu dogrultuda canla basla çalisacagiz. Hemserilerimiz bize güvendi ve büyük destek verdi. Bizler de bu güven ve destegin gücüyle Ereglimizin gelecek yüzyilini insa ederek çocuklarimiza, gençlerimize güzel bir miras birakmaya gayret gösterecegiz. Kavsaklarimizda ve orta refüjlerde diktigimiz rengarenk petunya çiçekleri hem görsel olarak göze hitap edecek hem de daha yesil bir Eregli’yi olusturacaktir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA