Demirtas Açiklamasi 'Sorunlari Çözüyor, Beklentileri Karsiliyoruz'

Samsun’un Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, “Belediye Mahallenizde" uygulamasi ile problemleri yerinde tespit ederek çözdüklerini, beklentileri karsiladiklarini söyledi.

Demirtas Açiklamasi 'Sorunlari Çözüyor, Beklentileri Karsiliyoruz'
Ilkadim ilçesinde 20 mahallenin sorunlarina yerinde çözüm getiren çadir, bu kez Baruthane Mahallesi’nde yerini aldi. Belediyeye ait ilgili birimlerin sorunu yerinde gördügü uygulamada taleplere hizlica cevap verildi.

Yapilan çalismalar hakkinda bilgi veren Baskan Necattin Demirtas, “Ilçemizin dört bir yaninda üstyapi çalismalarimizi kesintisiz sürdürüyoruz. Öncelikle mahallelerimizin eksikliklerini gidermek, ulasim agimizda bulunan yollarda standardi yükseltmek ve konforu arttirmak için planli bir çalisma yürütüyoruz. Bu çalismalarimizla yillarin sorunlarini bir bir çözüyor ve vatandaslarimizin hizmet beklentilerini karisiliyoruz. Kiymetli halkimiza her daim hizmetin en güzelini vermeyi kendimize görev biliyoruz. Hep birlikte Ilkadim’i disaridan bakanlarin gipta edecegi bir ilçe yapmak için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA