Cumhuriyetin Yüzleri Ata'nin Huzurunda

Demirkent TOKI Ilkokulu ögrencileri, Cumhuriyet Bayramini baskentte coskuyla kutladilar.

Cumhuriyetin Yüzleri Ata'nin Huzurunda
Demirkent TOKI Ilkokulu bünyesinde yürütülen ve proje koordinatörlügünü Okul Müdür Yardimcisi Canan Köse Kütük’ün üstlendigi “Cumhuriyetin Yüzleri Ata’nin Huzurunda” adli proje kapsaminda 24 ögrenci, ögretmen ve veliler Ankara’daki Cumhuriyet Bayrami etkinliklerine katildilar.

Düzenlenen etkinliklerle ilgili bilgi veren proje koordinatörü Canan Köse Kütük, Cumhuriyetin 100. yili münasebetiyle Cumhuriyet Bayramimizi coskuyla kutlamak için böyle bir etkinlik düzenlendiklerini belirtti.

Kütük, sözlerine söyle devam etti:

“Proje kapsaminda milli birlik ve beraberligimizin üst düzeye çiktigi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramini ögrencilerimizle kutlamak için Ankara gezisini planladik. Milli Egitim Müdürümüz Haci Ömer Kartal’in da büyük destekleriyle düzenledigimiz Ankara gezimiz, 2 gün sürdü. Ilk gün Türkiye Büyük Millet Meclisi, birinci ve ikinci meclis binalari ve Cumhurbaskanligi Külliyesinde bulunan Millet Kütüphanesini ögrencilerimizle ziyaret ettik. Gezimizin ikinci günü ise Anitkabir’de ki Cumhuriyet Bayrami kutlamalarina katilarak milli birlik ve beraberligimizin üst düzeye çiktigi bayramlarimizdan Cumhuriyet Bayramini coskuyla kutladik. Ögrencilerimizin Atatürk ve Cumhuriyet sevgisinin ve bilincinin gelismesi için çok yararli bir gezi oldu. Bu geziye katkilarindan dolayi basta Il Milli Egitim Müdürü Haci Ömer Kartal olmak üzere, Gençlik ve Spor Il Müdürü Volkan Burak Mumcu’ya sükranlarimizi sunariz.”
Kaynak: İHA