Fatih'te Silahli Çatisma Açiklamasi 3 Yarali

Fatih’te bir dükkanin satisi konusunda hisse anlasmazligi yasayan taraflar, kesif için gelen bilirkisi heyetinin önünde silahli çatismaya girdi. Çatismada 1’i agir 3 kisi yaralanirken, olay ani saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, dün sabah saatlerinde Fatih Süleymaniye Mahallesi Aysekadin Hamami Sokak’ta bulunan bir is yerinin önünde meydana geldi. Iddiaya göre, dükkan satisi konusunda hisse paylasimi nedeniyle anlasmazlik yasayan taraflar mahkemeye basvurdu. Mahkeme tarafindan dükkanlarin kesfi için bilirkisi atanmasina karar verildi.

Dün bilirkisi heyeti dava konusu dükkanda çalisma yaparken, taraflar arasinda tartisma çikti. Kavgaya dönüsen olayda çikan çatismada 3 kisi yaralandi. Çatismaya karisan Üzeyir U. agir yarali olarak hastaneye kaldirilirken, ayagindan vurulan Erol S. ise olay yerinden kaçti. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalismalari sürüyor.

Öte yandan, güvenlik kamerasina saniye saniye yansiyan çatisma aninda, vurulan ve yarali olarak yere düsen Üzeyir U.’nun tekme ve yumruklarla saldiriya ugradigi görüldü.

Kaynak: İHA