(Özel) Bisiklete Ters Binen Adam Konustu Açiklamasi 'Nasrettin Hoca'dan Ilham Aldim'

Akan trafikte ters bindigi bisikletiyle yolculuk yapan Yusuf Güler’in görüntüsü, birçok sosyal medya hesabindan paylasilmisti. Nasrettin Hoca’dan ilham aldigini söyleyen Güler, “6 yasimda bisikleti ters sürmeyi ögrendim. Ilham kaynagim Nasrettin Hoca oldu” dedi.

(Özel) Bisiklete Ters Binen Adam Konustu Açiklamasi 'Nasrettin Hoca'dan Ilham Aldim'
Geçtigimiz günlerde bisikletine ters binerek trafige çikan Yusuf Güler’in görüntüsü, birçok sosyal medya hesabinda paylasilmisti. Hayatindaki birçok seyin ters gittigini söyleyen Güler, Türk mizah ustasi Nasrettin Hoca’dan ilham alarak bisiklete ters bindigini söyledi.

Hayatinda birçok seyin ters gitmesine ragmen dünyaya pozitif bakan Güler, “Madem her isim ters gidiyor, bisikletim de ters gitsin” seklinde konustu.

“Esege ters binme hikâyesi gözümde canlandi”

Çocuklugunda Türk mizah ustasi Nasrettin Hoca’nin esege ters binme hikayesinden esinlenerek bisiklete ters binmeye basladigini söyleyen Güler, “Bisiklet sürmeyi 5 yasinda kuzenimin bisikletiyle ögrendim. 6 yasimda da Nasrettin Hoca’nin esege ters binme hikâyesi gözümün önünde canlandigi için acaba ben de ters sürebilir miyim diye düsündüm. 6 yasimda da bisikleti ters sürmeyi ögrendim. Ilham kaynagim Nasrettin Hoca oldu” seklinde konustu.

“Hayatimda da her sey ters gitti”

Bisikletini ters sürerek dikkat çekmek istedigini ifade eden Güler, “Hayata dair yasamis oldugum olumsuzluklar, hayatimda her seyin ters gitmesi, hiçbir isimin rast gitmemesi benim bu sekilde farkindalik hareketi baslatmama sebep oldu. Madem benim bisikleti ters sürebilme yetenegim var, bundan sonra bisikleti ters sürecegim dedim. Madem her isim ters gidiyor, bisikletim de ters gitsin” seklinde konustu.

Kaynak: İHA