Mediamarkt Türkiye'den Cumhuriyet'in 100. Yili Anisina Reklam Filmi

Ünlü rap sanatçisi Ceza’nin yer aldigi reklam filminde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nin bir gün degil, her gün kalbimizde yasattigimiz bir deger oldugu vurgulaniyor. MediaMarkt yayinladigi reklam filminde, Cumhuriyet’in kurulus felsefesini ve modern Türkiye’nin temel degerlerini, izleyicilere aktararak toplumsal bilinci pekistiriyor.

Mediamarkt Türkiye'den Cumhuriyet'in 100. Yili Anisina Reklam Filmi


Genis ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alisveris sunan elektronik perakendecisi MediaMarkt, Cumhuriyet Bayrami’nin 100. yilini kutlamak için bir reklam filmi yayinladi. Marka bu özel projede, Türk rap müziginin efsane ismi Ceza ile birlikte Cumhuriyet Bayrami’nin sadece 29 Ekim’de degil, her gün kalplerde yasandigina dikkat çekiyor.

Reklamin görsel ve müzikal anlamdaki etkileyici birlesimi, teknolojinin evrimi ve Cumhuriyet’in bize kazandirdigi modern degerler arasindaki paralelligi öne çikariyor.

Reklam filminin sonunda, Ceza’nin seslendirdigi, "Dün, bugün yarin 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni kutlamanin her zaman tam zamani!" cümleleri, izleyenlerin zihinlerinde derin bir iz birakarak, Cumhuriyetin 100. yilinin anlam ve önemini, genç nesil için unutulmaz kilma hedefiyle öne çikiyor.

Markanin reklam filminin sosyal medya kanalindan izlenebildigi açiklandi.
Kaynak: İHA