Gaziantep Emniyeti Vatandasi Bilgilendirmeye Devam Ediyor

Gaziantep Il Emniyet Müdürlügü ekipleri kurdugu stantlarla UYUMA, KADES, SIBERAY uygulamalari ve hirsizlik, dolandiricilik gibi konularda vatandasi bilgilendirmeye devam ediyor.

Gaziantep Emniyeti Vatandasi Bilgilendirmeye Devam Ediyor
Gaziantep Il Emniyet Müdürlügüne bagli Asayis, Toplum Destekli Polis, Siber ve Çocuk Sube Müdürlügü personeli vatandaslarin en yogun oldugu Balikli Meydani’nda kurdugu stantlarda, aile içi siddetin ve kadina siddetin önlenmesi konusunda farkindalik olusturmak hedefiyle KADES, teknolojik imkanlar araciligiyla uyusturucu ile mücadelede vatandas duyarliligini olusturmak için UYUMA, teknoloji bagimliligini ve siber zorbaligin önüne geçmek, güvenli ve bilinçli internet kullanimini saglamak için SIBERAY uygulamasi hakkinda bilgi verdi. Diger yandan ise asayis olaylarina da dikkat çekmek adina hirsizlik, dolandiricilik gibi konularda da vatandaslar yogun olarak bilgilendirdi.

“Gaziantep çok güvenli yasadigimiz yerden daha rahat gezebiliyoruz”

Gaziantep’te vatandaslarin bilgilendirilmesi konusunda Gaziantep Il Emniyet Müdürlügü ekiplerinin çalismalarindan memnuniyet duyduklarini söyleyen Pinar Keser, “Insanlar ellerinde yüklü miktarda parasiyla ya da altinlariyla gezebiliyor. Gaziantep çok güvenli kendi yasadigimiz yerden daha rahat gezebiliyoruz. Gaziantep’in güvenligi adina ekiplerin bu çalismasini çok güzel bulduk. 2 haftadir buradayiz ve her hangi bir sorun yasamadik. Daha önceden geldigimizde yüklü miktarda para ile gezdigimizde korkuyorduk. Bu defa çok rahatiz ve memnunuz. Gaziantep’in tüm emniyet çalisanlarina tesekkür ederiz” diye konustu.

Kaynak: İHA