Denizli'de 100. Yil Gençlik Yürüyüsü Gerçeklestirildi

Denizli’de Cumhuriyetin 100. yili etkinlikleri çerçevesinde Denizli Il Milli Egitim Müdürlügü olarak 100. Yil Gençlik Yürüyüsü gerçeklestirildi.

Denizli'de 100. Yil Gençlik Yürüyüsü Gerçeklestirildi


Cumhuriyetin 100. yilinda farkindalik olusturmak hedefi ile AFAD ve UMKE ekiplerinin refakatinde gerçeklestirilen gençlik yürüyüsü, ortaögretim okullar da ögrenim gören 28 ögrenci ile Honaz Dagi zirvesine 2 bin 571 metre yapildi. Ege Bölgesinin en yüksek yeri olan Honaz Dagi zirvesinde sanli Türk Bayragimizi dalgalandiran gençlerimize bu etkinlikte, Egitim Müfettisleri Baskani Ethem Günay, Il Milli Egitim Sube Müdürümü Sabri Gökbayrak, Ibrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Muhammet Ogur ve Güngör Aslan Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Sarikaya’da eslik etti.

100. Yil Gençlik Yürüyüsünde ögrenciler Honaz Dagi zirvesinde bulunan Honaz Radar Üssünü de ziyaret etti. Ögrencileri agirlayan üs komutanligi ögrencilere radar üssü çalismalari hakkinda bilgilendirmede bulundu. 100. Yil Gençlik Yürüyüsü ayni gün Il Milli Egitim Müdürlügü önünde son buldu.
Kaynak: İHA