Gürsu, Armut Festivali'nde Eglenceye Doydu

24. Gürsu Kültür Sanat ve Armut Festivali, cosku dolu konserlerle, Gürsulular’a eglence dolu saatler yasatti.

Gürsu, Armut Festivali'nde Eglenceye Doydu
Gürsu’nun simgesi haline gelen armut meyvesinden ismini alan Gürsu Kültür Sanat ve Armut Festivali, Gürsu’nun cografi isaretli tarim ürünü olan armudun tanitimini yapmak ve ilçenin kültür hayatini canlandirmak hedefiyle 24. kez gerçeklestirildi.

Üç gün süren Festival, armut ikraminin yapildigi tanitim stantlari, panellerle renklenirken, gerçeklestirilen konserlerle cosku dolu anlara sahne oldu.

Bilal Sonses’in konserinde Gürsu Kent Merkezi’nde toplanan Gürsulular, sarkilari hep bir agizdan söyledi.

Meshur Gürsu armudunu sahnede tadan Bilal Sonses, genis repertuari ile hayranlarina unutulmaz bir gece yasatti. Tugçe Kandemir’in konserinde ise yagmura ragmen alani saatler öncesinde dolduran çocuk ve gençler, unutulmaz anlari birlikte yasadi. Hep bir agizdan söylenen sarkilara yagmurun siddetini arttirmasina ragmen durmadi.

Festivalin gerçeklestirilmesine destek olan firmalara tesekkür plaketi sunan Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, “Gürsumuz’un simgesi armudumuzun tanitimini yapmanin ve hemsehrilerimize eglence dolu üç gün yasatmis olmanin mutlulugunu hissediyoruz. Kültür kenti Gürsu sloganiyla gerçeklestirdigimiz kültür sanat etkinliklerimizle, hemsehrilerimizin sosyal yasamlarini renklendirmeyi sürdürecegiz. Hep birlikte keyifle yasayacagimiz Gürsumuz’u, her alanda gelistirme yolunda, hemsehrilerimizden aldigimiz güç ve enerjiyle hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA