Vali Enver Ünlü, Genç Sporcularla Bulustu

Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürlügünü ziyaret eden Manisa Valisi Enver Ünlü, milli sporcularla sohbet ederek bilgi aldi.

Vali Enver Ünlü, Genç Sporcularla Bulustu
Manisa Valisi Enver Ünlü, kurum ziyaretleri kapsaminda Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’ne ziyarette bulundu. Gençlik ve Spor Il Müdürü Yunus Öztürk, kurum personeli ve milli sporcular tarafindan karsilanan Vali Enver Ünlü, kurumun faaliyetlerine iliskin bilgi alarak tadilat çalismalari devam eden 19 Mayis Stadyumunda incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Il Müdürlügünü ziyaretinde Müdür Öztürk ve milli sporcular tarafindan çiçeklerle karsilanan Vali Ünlü, milli sporcularla tek tek sohbet ederek yakindan ilgilendi.

Vali Ünlü, daha sonra Müdür Öztürk, sube müdürleri ve kurum personeli ile degerlendirme toplantisi gerçeklestirdi. Toplantida il genelindeki yurt sayilari ve yurtlarin genel durumu, barinan ögrenci sayilari, gençlik merkezleri ve faaliyetleri, merkez ve ilçelerdeki spor tesislerinin genel durumu, yatirim faaliyetleri, spor tesislerindeki bakim onarim çalismalarina iliskin Vali Ünlü’ye bilgi verildi.

Gençlerimiz için yapilan çalismalarin ve projelerin oldukça kiymetli oldugunu ifade eden Vali Enver Ünlü, gelecegimiz teminati olan gençlerimizin gerek kötü aliskanliklardan uzak tutulmasi gerekse kisisel gelisimlerine katki saglanmasi anlaminda spora yönlendirilmesinin önemli oldugunu belirtti.

Yapilacak projelerin sürdürülebilir olmasinin önemine deginen Vali Ünlü, gençlere ve spora yapilan yatirimlarin karsiliginin Dünya ve Olimpiyat sampiyonlari çikartilarak alindigini söyledi.

Manisa’da da önemli basarilara imza atmis sampiyonlar oldugunu belirten Vali Ünlü, sampiyonlarimizin sayisini daha da artirmak için çalismaya devam edecegiz dedi.

Ziyarette Vali Ünlü’ye A Milli Takim Futbolculari’nin imzalarinin oldugu forma ve Gençlik Merkezi ögrencileri tarafindan yapilan tablo hediye edildi.

Vali Ünlü, daha sonra 19 Mayis Stadyumunda devam eden bakim ve onarim çalismalarini yerinde inceleyerek yetkililerden çalismalarin son durumu hakkinda bilgi aldi.
Kaynak: İHA