AK Partili Belediye Baskani Agir Hastalar Ve Refakatçileri Için Otel Kiraladi

Sirnak’in Uludere ilçesine bagli Senoba Belediye Baskani Alihan Babat, agir hastalar ve refakatçileri için Ankara’da otel kiraladi.

AK Partili Belediye Baskani Agir Hastalar Ve Refakatçileri Için Otel Kiraladi
Uludere ilçesine bagli Senoba Belediye Baskani Alihan Babat, hayata geçirdigi projelerle vatandaslarin sorunlarini çözmeye devam ediyor. Daha önce Batman’a sevk edilen hastalar için konaklama ve yeme içme gibi ihtiyaçlari üstlenen Baskan Babat, burada otel kiralamisti. Baskan Babat, simdi de Ankara’ya giden agir hastalar ve yakinlari için 20 gün sonra geçerli olacak olan projeyi hayata geçirdi. Bir otelle anlasan Babat, Senoba beldesi basta olmak üzere Sirnak ve ilçelerinden Ankara’ya gidecek olan hastalarin masraflarini karsilayacak.

Senoba Belediye Baskani Alihan Babat, belde ve ilden Batman’a hastaneye gidenler oldugunu ve maddi durumlari olmayanlar için orada bir otelle protokol yaptigini belirterek, 4 yildir Sirnak’tan giden hastalarin orada konakladigini söyledi.

Konaklanmalarin ücretsiz oldugunu aktaran Babat, "Daha önce Ankara’ya gidenler vardi, orada bir dairem var, evimi onlara tahsis ediyordum. Sirnak ve ilçelerinden gidenler için orada da bir otelle anlasarak, buradan giden agir hastalar için konaklama ve yeme içme gibi ihtiyaçlarini karsilamak için bir proje hayata geçirdim. 25 gün sonra geçerli olacak olan projemizle buradan gidecek agir hastalarimizin devlet hastanelerinde daha çabuk islerinin görülmesi için de bir çalisma baslatacagiz. Maddi durumlari olmayan vatandaslarimizin her türlü ihtiyaçlarini karsilamak için elimizden geleni yapacagiz. Bu anlayisla otobüs firmalariyla da görüsüp insallah buradan Ankara ve Istanbul gibi illere doktora gidecek olan hastalar için ücretsiz ulasim bileti tahsis edecegiz. Yakinda bakanimiza arz edecegim. Bu proje sadece beldem için degil, bütün Sirnak geneli içindir" dedi.

Kaynak: İHA