Gaziosmanpasa'da Silahli Çatisma Açiklamasi 1 Ölü

Gaziosmanpasa’da bulunan bir eglence mekani önüne gelen bir otomobilden mekana ates açildi. Eglence mekaninda bulunan bir sahsin da pompali tüfekle karislik vermesi üzerine olay büyüdü. Çatisma sonucu yaralanan Ekrem G. kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Gaziosmanpasa'da Silahli Çatisma Açiklamasi 1 Ölü
Olay saat 01.00 siralarinda Gaziosmanpasa Barbaros Hayrettin Pasa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Sehit Mustafa Yesil Caddesi üzerinde bulunan bir eglence mekanina ates açildi. Mekanin önüne gelen bir otomobilden, henüz bilinmeyen bir nedenle silahla ates edildi. Iddiaya göre eglence mekanindaki bir sahis da otomobilden ates açan saldirganlara pompali tüfekle karsilik verdi. Karsilikli çatismaya dönen olayda 1 kisinin yaralandigi ögrenildi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekipleri, süpheliler tarafindan açilan ates sonucu yaralanan sahsi, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirdi. Hastaneye kaldirilan Ekrem G. tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. Pompali tüfekle ates açan kisi ise olay yerine gelen çarsi ve mahalle bekçileri tarafindan gözaltina alindi.

Çatismanin yasandigi noktada Olay Yeri Inceleme Ekipleri tarafindan kapsamli bir çalisma yapildi.

Vatandaslardan olay hakkinda bilgi edinen polis ekipleri, otomobilden ates edip kaçan süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA