Malatya'da Büyüksehir Için Ölmeztoprak Sürprizi

AK Parti 4. Olaganüstü Büyük Kongresi’nin ardindan Malatya’da gözler 31 Mart 2024’te yapilacak Mahalli Idareler Genel Seçimlerine çevrilirken, Büyüksehir Belediye Baskanligi için yapilan kamuoyu arastirmalarinda AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak isminin ön plana çiktigi bildirildi.

Malatya'da Büyüksehir Için Ölmeztoprak Sürprizi
Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in partisinin 4. Olaganüstü Büyük Kongresi’nde Genel Baskanliga yeniden seçilmesinin ardindan Malatya’da, gözler 31 Mart 2024’te yapilacak Mahalli Idareler Genel Seçimlerine çevrilirken, Büyüksehir Belediye Baskanligi için AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak ismi ön plana çikiyor.

14 Mayis seçimleri sonrasi ortaya koydugu performansla kentte en çok konusulan isimlerin basinda gelen AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak’in Malatya Büyüksehir Belediye Baskanligi için kamuoyu arastirma sirketleri tarafindan yapilan arastirmalarda öne çiktigi bildirilirken, yaklasik 15 yillik yerel yönetimler tecrübesi bulunan Ölmeztoprak’in Büyüksehir için sürpriz yapabilecegi belirtiliyor.
Kaynak: İHA