Alasehir Ülkü Ocaklarinda Görev Degisimi

Alasehir Ülkü Ocaklari’nda yapilan görev degisim töreninde iki yildir baskanligi yürüten eski baskan Çagatay Yayla’nin yerine Savas Pala göreve getirildi.

Alasehir Ülkü Ocaklarinda Görev Degisimi
Alasehir Ülkü Ocaklari’nda görev degisim töreni yapildi. Sehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nde yapilan törene MHP MYK üyesi Ali Uçak, Alasehir MHP Ilçe Baskani Alperen Altioglu, Ülkü Ocaklari Manisa Il Baskani Emirhan Sallitepe ve partililer katildi.

Törende konusan MHP MYK üyesi Ali Uçak, "Bu günden itibaren, dün yok. Bu günden itibaren kirginlik, küskünlük kalmayacak, bu günden itibaren, ay yildizli bayragimizi belediyenin önüne dikmek için ne gerekiyorsa yapacagiz. Hep birlikte bikmadan, yorulmadan çalisarak, seçimi kazanacagiz" dedi.

Ülkü Ocaklari Manisa Il Baskani Emirhan Sallitepe, "Bu bir nöbet degisimidir. Çagatay Yayla baskanimiza yaptigi çalismalardan dolayi tesekkür ediyoruz. Yeni görevi basariyla sürdüreceginden emin oldugumuz, Savas Pala’ya da basarilar diliyoruz" diye konustu.

Görevi devreden Çagatay Yayla, "Yaklasik iki yildir serefle sürdürdügüm bu davamizi, yine serefle yine devrediyorum. Camianin içinde yine birlik ve beraberlik içinde çalismaya devam edecegim" derken, yeni Baskan Savas Pala ise sunlari söyledi: "Bugün nöbet degisimi sonucu almis oldugumuz bu bayragimizi en yükseklere dikmek için san ve serefle, bu günlere gelmis davamizi en güzel yerlere getirmek için birlik ve beraberlik içinde canla, basla çalisacagiz."
Kaynak: İHA