Araç Motoruna Giren Yavru Kediyi Kurtarmak Için Seferber Oldular

Fatih’te araç motoruna giren yavru kediyi kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. Yavru kedi, itfaiye ekiplerinin bir saat süren çalismasina ragmen araç motorundan çikartilamadi. Araç, kedinin kurtarilmasi için oto servisine götürüldü.

Araç Motoruna Giren Yavru Kediyi Kurtarmak Için Seferber Oldular
Olay, geçtigimiz cuma günü Unkapani’nda yasandi. Edinilen bilgiye göre, araciyla seyir halinde olan Bekir Topuz, yolun ortasinda duran bir yavru kedi gördü. Yavru kediyi yolun ortasindan kaldirmak isteyen Topuz, aracindan inerek kedinin üzerine yürüdü. Yavru kedi ise kaçarak Topuz’un durdurdugu aracin motor kismina girdi. Yasadigi olayin ardindan Topuz, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yavru kediyi araç motorundan çikarmaya çalisti. Itfaiyenin çabalarina ragmen motordan çikarilamayan kedi, ekiplere zor anlar yasatti. Araç, yavru kedinin kurtarilmasi için oto servisine götürüldü.

Bekir Topuz, "Ben sol seritteydim, kedi yolun ortasindan gidiyordu. Onu almak için durdum. Ben durunca o da korkudan motorun içine girdi. Sonra hemen saga çekip itfaiyeyi aradim. Itfaiye de kediyi çikarmaya ugrasti. Simdi arabayi uygun bir yere çekip kedinin çikmasini bekleyecegiz" dedi.

Kaynak: İHA